• Računovodstvo v stroki in praksiGarancija

    19.3.2024, Kolektiv avtorjev, Vir: Verlag Dashöfer
    Več
    ZakleniDostopno za naročnike: Računovodstvo v stroki in praksi

    Podatki za obračun plač za javni sektor

    7.3.2024, Vir: Verlag Dashöfer
    Več
    ZakleniDostopno za naročnike: Računovodstvo v stroki in praksi

    Novo v Uradnem listu od 1.2.2024 do 29.2.2024

    1.3.2024, Vir: Verlag Dashöfer
    Več
    ZakleniDostopno za naročnike: Računovodstvo v stroki in praksi

    Kako izračunati obresti z uporabo excela?

    6.2.2024, Vir: Verlag Dashöfer
    Več
    ZakleniDostopno za naročnike: Računovodstvo v stroki in praksi

    Novo v Uradnem listu od 1. 1. do 31. 1. 2024

    29.1.2024, Vir: Verlag Dashöfer
    Več
    ZakleniDostopno za naročnike: Računovodstvo v stroki in praksi

    Obračun obveznega zdravstvenega prispevka in akontacije dohodnine

    26.1.2024, Vir: Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti
    Več
    ZakleniDostopno za naročnike: Računovodstvo v stroki in praksi

    Zaloge ob koncu leta

    25.1.2024, Vir: Verlag Dashöfer
    Več
    ZakleniDostopno za naročnike: Računovodstvo v stroki in praksi

    Novo v Uradnem listu od 1. 12. do 31. 12. 2023

    3.1.2024, Vir: Verlag Dashöfer
    Več
    ZakleniDostopno za naročnike: Računovodstvo v stroki in praksi

    Podaljšujemo rok za oddajo ocene škode v gospodarstvu zaradi jesenskih neurij

    14.12.2023, Vir: Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport
    Več
    ZakleniDostopno za naročnike: Računovodstvo v stroki in praksi

    Novo v Uradnem listu od 1. 11. do 30. 11. 2023

    4.12.2023, Vir: Verlag Dashöfer
    Več
    ZakleniDostopno za naročnike: Računovodstvo v stroki in praksi

    Podajte mnenje na Slovenske računovodske standarde 2024

    28.11.2023, Vir: Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport
    Več
    ZakleniDostopno za naročnike: Računovodstvo v stroki in praksi

     Potrebujete pomoč?
    Imate težavo z uporabo portala? Pišite nam.
    Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.
    Input:

    Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih